Bio 3:an

Bio 3:an

Jag Kommer Hem Igen Till Jul

2D 130 kr

Världsstjärnan Simon (Peter Jöback) kommer hem till Sverige för att fira jul med familjen och allt vad det innebär.

I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta.

Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter.


Med ett stort mått av igenkänning ser vi Peter Jöback, Johannes Kuhnke, Susanne Reuter, Loa Falkman och många fler skildra en familj under årets mest ansträngda men älskade högtid. Det blir en julhelg fylld av musik, drama och väl gömda familjehemligheter.

Baserad på en idé av Peter Jöback och med ett manus inspirerat av Peters eget liv är Jag kommer hem igen till jul en film om en familj som ställs inför gamla minnen som väcks till liv och måste konfrontera tystnaden som tvingade dem isär.

Med humor, musik och värme tar filmen även upp temat att våga stå för vem man är, omfamna sin historia och bryta tystnaden.

I rollerna: Peter Jöback, Johannes Bah Kuhnke, Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Loa Falkman, Anja Lundqvist, Rennie Mirro

tisdag (10 dec)

onsdag (11 dec)

torsdag (12 dec)

lördag (14 dec)


Längre fram Tillbaka

Boka din biljett direkt vid önskad föreställning

  • 1 timmar 54 minuter
  • Musik / Drama
  • Svenskt tal, Svensk text
  • Från 7 år (barntillåten med vuxen)

tisdag (10 dec)

onsdag (11 dec)

torsdag (12 dec)

lördag (14 dec)


Längre fram Tillbaka

© 2013 Bio 3:an. Alla rättigheter förbehållna.
Hemsidan drivs i samarbete med Wiseweb

Telefon: 0911–135 71 E-post: kontakt@bio3an.com