Bio 3:an

Bio 3:an

The Hunt

2D 130 kr

Tolv främlingar vaknar upp i en glänta. De vet inte var de är eller hur de kom dit. De vet inte att de har valts ut ... för ett mycket specifikt syfte ... Jakten.

I skuggan av en mörk konspirationsteori på internet samlas ett gäng elitister för första gången på en avlägsen herrgård för att jaga människor. Men deras stora plan är på väg att gå om intet eftersom en av de jagade, Crystal, vänder deras planer emot dem. Hon eliminerar dem, en efter en, och kampen leder till en mystisk kvinna (tvåfaldigt Oscar®-belönade Hilary Swank)

Från Jason Blum, skaparen av Get Out and The Purge-filmserien, och Damon Lindelof, skaparen av HBO-serien Watchmen och medskapare av TV-serien Lost, kommer en intensiv och provocerande ny thriller.

I rollerna: Emma Roberts, Ethan Suplee, Ike Barinholtz, Hilary Swank


Minns ni ”The Hunt”? Filmen som skulle upp på bio i september förra året, innan Universal stoppade premiären på grund av ett par amerikanska masskjutningar. Av någon orsak hamnade den satiriska thrillern i skottlinjen, och självaste Donald Trump riktade syrlig kritik mot Hollywood.

Några månader senare tycker producenten Jason Blum att det är dags för ett nytt försök. I en käck reklamkampanj åker man dessutom snålskjuts på alla skriverier. ”Årets mest omtalade film som ingen faktiskt sett” står det att läsa bredvid några lösryckta skandalrubriker om den "sjuka och skadliga" filmen.

  • 1 timmar 30 minuter
  • Thriller / Skräck
  • Engelskt tal, Svensk text
  • Från 15 år (från 11 år med vuxen)

© 2020 Bio 3:an. Alla rättigheter förbehållna.
Hemsidan drivs i samarbete med Wiseweb

Telefon: 0911–135 71 E-post: kontakt@bio3an.com