Bio 3:an

Bio 3:an

Inception

2D 130 kr

Prisbelönade filmskaparen Christopher Nolan regisserar en internationell ensemble i ”Inception”, en sci-fi action som tar oss runt jorden och in i den intima och oändliga världen av drömmar.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) är en skicklig tjuv, den absolut bästa i den farliga konsten i att extrahera: att stjäla värdefulla hemligheter från djupt inne i det undermedvetna under drömstadiet när hjärnan är som mest känslig.

Cobbs ovanliga förmåga har gjort honom till en åtråvärd spelare i denna förrädiska nya värld av industrispionage, men det har också gjort honom till en internationell flykting och kostat honom allt han någonsin älskat.

Nu erbjuds Cobb en chans till försoning.
Ett sista jobb skulle kunna ge honom tillbaka hans liv men bara om han kan uppnå det omöjliga – inception.

Istället för den perfekta stöten, så måste Cobb och hans grupp av specialister lyckas med det omvända; deras uppgift är inte att stjäla en idé utan istället att plantera en.

Om de lyckas så skulle det kunna vara det perfekta brottet.

Men hur mycket planering och expertis de än har så kan inget förebereda gruppen på den farliga fienden som verkar förutse alla deras drag. En fiende bara Cobb kunde ha förutsett.

Din själ är brottsplatsen den här sommaren.

I ”Inception” ser vi trefaldigt Oscarnominerade Leonardo DiCaprio (”Blood Diamond”, ”Aviator”), Oscarnominerade Ken Waranebe (”The Last Samurai”), Joseph Gordon-Levitt (”500 Days of Summer”), Oscarvinnare Marion Cotillard (”La Vie en Rose”), Oscarnominerade Ellen Page (”Juno”), Tom Hardy (”RocknRolla”), Cillian Murphy (”Batman Begins”), Tom Berenger (”Training Day”), Dileep Rao (”Avatar”) och tvåfaldiga Oscarvinnaren Michael Caine (”Ciderhusreglerna”).

”Inception” är skriven och regisserad av Christopher Nolan, som också producerat filmen tillsammans med Emma Thomas.

I rollerna: Leonardo DiCaprio, Ken Waranebe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Hardy, Cillian Murphy, Tom Berenger, Michael Caine

  • 2 timmar 27 minuter
  • Sci-Fi / Action
  • Engelskt tal, Svensk text
  • Från 11 år (från 7 år med vuxen)

© 2020 Bio 3:an. Alla rättigheter förbehållna.
Hemsidan drivs i samarbete med Wiseweb

Telefon: 0911–135 71 E-post: kontakt@bio3an.com