Bio 3:an

Bio 3:an

Psykos i Stockholm

2D 130 kr

En mamma och hennes dotter är på väg till Stockholm för att fira dotterns 14­-årsdag.
Redan på tåget börjar mamman uppföra sig konstigt och dottern befarar att ännu en psykos är på väg att ta hennes mamma i besittning.

Trots tecknen försöker de genomföra semestern som planerat. När mammans tillstånd trappas upp blir dottern lämnad ensam och får under några magiska dagar och nätter utforska Stockholm på egen hand.

Psykos i Stockholm är ett förhöjt drama om en fantastisk och villkorslös mor­ och dotterrelation.

I rollerna: Josefin Neldén, Josefine Stofkoper

”Jag har glömt väldigt mycket från just den resan. Jag minns vissa fragment bara. Jag minns att allt var förstärkt, både färger och skeenden. Jag minns de bedövande farhågorna om att jag kanske hade förlorat min mamma för alltid. Jag minns att jag önskade att min kärlek skulle vara tillräckligt stark som motstånd mot det som slet sönder henne. Jag minns att jag ville få henne att skaka av sig allt det otäckt konstiga och säga hej, nu är jag vanlig igen. Men parallellt och samtidigt med allt det, så minns jag att omslutas av världen som vore den en alldeles nyöppnad planet mitt framför mig. Känslan av att bara kunna öppna dörren, dra med mig väskan och kliva ut i ett äventyr. Jag minns att det kändes som att jag var med i en film. Nu, drygt tjugo år senare, har jag gjort den filmen.” – Maria Bäck

  • 1 timmar 41 minuter
  • Drama
  • Svenskt tal, Svensk text
  • Från 11 år (från 7 år med vuxen)

© 2020 Bio 3:an. Alla rättigheter förbehållna.
Hemsidan drivs i samarbete med Wiseweb

Telefon: 0911–135 71 E-post: kontakt@bio3an.com