Bio 3:an

Bio 3:an

Croodarna 2: En Ny Tid

2D 130 kr

Croodarna har överlevt mängder av faror och katastrofer, från livsfarliga förhistoriska odjur till att se sin dotter bli vanvettigt förälskad i en ny pojkvän.

Men nu står de inför något som verkligen kommer att skaka om deras flock ordentligt och få dem att omvärdera allt de hittills trott om världen: en annan familj.

Croodarna behöver en ny plats att bo. Så den första förhistoriska familjen ger sig ut i världen, på jakt efter en säkrare plats att kalla sitt hem.

När de upptäcker ett idylliskt paradis, omgärdat av en mur, som uppfyller alla deras behov, tror de att deras problem är lösta ... förutom en sak.
En annan familj bor redan där: Bättremans.

Bättremans (med betoning på "bättre") med sitt välarbetade trädhus, sina fantastiska uppfinningar och stora odlingar med färskvaror - är ett par steg före Croodarna på den evolutionära stegen. När de släpper in Croodarna, som världens första inneboende, tar det inte lång tid innan motsättningarna mellan familjerna når en brytpunkt.

Precis när allt verkar förlorat kommer ett nytt hot att driva ut båda familjerna på ett episkt äventyr utanför murens trygghet, ett som tvingar dem att omfamna sina olikheter, hämta styrka från varandra och skapa en framtid tillsammans.

Alla talar Svenska!

Svenska röster: Tommy Nilsson, Frida Sandén, Jesper Adefelt, Göran Gillinger, Susanne Barklund, Iréne Lindh, Lizette Pålsson, Clara Folkebo, Jamil Drissi

 

söndag (26 sep)


Längre fram Tillbaka

Boka din biljett direkt vid önskad föreställning

  • 1 timmar 36 minuter
  • Familj / Animerad
  • Svenskt tal, Svensk text
  • Från 7 år (barntillåten med vuxen)

söndag (26 sep)


Längre fram Tillbaka

© 2020 Bio 3:an. Alla rättigheter förbehållna.
Hemsidan drivs i samarbete med Wiseweb

Telefon: 0911–135 71 E-post: kontakt@bio3an.com