Bio 3:an

Bio 3:an

Halloween Kills

2D 130 kr

2018 blev David Gordon Greens Halloween, med ikonen Jamie Lee Curtis, en monstersuccé på biograferna. Filmen drog in över 250 miljoner dollar i internationella intäkter, blev det mest inkomstbringande kapitlet i den fyra decennier långa franchisen och satte nytt rekord för den största öppningshelgen någonsin för en skräckfilm med en kvinna i huvudrollen.

Och Halloween-natten när Michael Myers återvände är inte över ännu.

Några minuter efter att Laurie Strode, hennes dotter Karen och barnbarnet Allyson, lämnade det maskerade monstret Michael Myers inlåst och brinnande i Lauries källare, förs Laurie brådskande till sjukhuset med livshotande skador, i tron att hon äntligen lyckats döda sin livslånga plågoande.

Men när Michael lyckas befria sig från Lauries fälla fortsätter hans rituella blodbad. När Laurie kämpar mot smärtan och förbereder sig för att försvara sig mot honom, inspirerar hon hela Haddonfield till att resa sig mot det ohejdbara monstret.

Strode-kvinnorna ansluter sig till en grupp andra överlevare från Michaels första härjningståg. De beslutar sig för att ta saken i egna händer och bildar ett medborgargarde som tänker göra slut på Michael, en gång för alla.

Ondskan dör inatt.

I rollerna: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Thomas Mann, Anthony Michael Hall

söndag (24 okt)

måndag (25 okt)

onsdag (27 okt)

fredag (29 okt)


Längre fram Tillbaka

Boka din biljett direkt vid önskad föreställning

  • 1 timmar 45 minuter
  • Skräck
  • Engelskt tal, Svensk text
  • Från 15 år (från 11 år med vuxen)

söndag (24 okt)

måndag (25 okt)

onsdag (27 okt)

fredag (29 okt)


Längre fram Tillbaka

© 2020 Bio 3:an. Alla rättigheter förbehållna.
Hemsidan drivs i samarbete med Wiseweb

Telefon: 0911–135 71 E-post: kontakt@bio3an.com