Bio 3:an

Bio 3:an

Sing 2

2D 130 kr

Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City.

Utan de rätta kontakterna, måste Buster och hans artister - inklusive den plågade grismamman Rosita, det rockande piggsvinet Ash, den seriösa gorillan Johnny, den blyga elefanten Meena och, naturligtvis, den svinaktigt extraordinära provokatören Gunter – ändå på något sätt ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment, som drivs av en hänsynslös mogulvarg som heter Jimmy Crystal.

I ett desperat försök att få Mr. Crystals uppmärksamhet försöker Gunter spontant pitcha en vansinnig idé, som Buster snabbt hakar på, och lovar att lejonrocklegenden Clay Calloway kommer att vara med i deras nya show. Problemet är att Buster aldrig har träffat Clay, en artist som drog sig tillbaka från världen för mer än ett decennium sedan, efter förlusten av sin fru, och inte har setts till sedan dess.

Medan Gunter hjälper Buster att bygga upp ett otroligt teatermästerverk, och trycket ökar (och de lömska hoten blir allt fler) från Mr. Crystal, tas Rositas ledande roll i showen från henne och överlämnas till Mr. Crystals bortskämda dotter, Porsha, spelad av den Grammy-nominerade artisten Halsey. I ett desperat försök att rädda showen, ger sig Buster ut på jakt efter Clay för att försöka övertala honom att återvända till scenen.

Det som började som en dröm om framgång blir till en känslomässig påminnelse om att musikens kraft kan läka även det trasigaste hjärta.

Alla talar svenska!

lördag (22 jan)

söndag (23 jan)


Längre fram Tillbaka

Boka din biljett direkt vid önskad föreställning

  • 1 timmar 50 minuter
  • Musik / Komedi / Familj / Animerad
  • Svenskt tal, Ingen text
  • Från 7 år (barntillåten med vuxen)

lördag (22 jan)

söndag (23 jan)


Längre fram Tillbaka

© 2020 Bio 3:an. Alla rättigheter förbehållna.
Hemsidan drivs i samarbete med Wiseweb

Telefon: 0911–135 71 E-post: kontakt@bio3an.com