Bio 3:an

Bio 3:an

Mamma Mia! Sing-a-long

2D 125 kr

I sommar har den nya filmen "Mamma Mia! Here We Go Again" premiär och som uppvärmning inför den så visar vi nu några Sing-a-long föreställningar av original filmen "Mamma Mia! The Movie" från 2008!

Filmen som baserades på ABBA-musikalen blev en enorm succé när den hade premiär 2008. I år, när den fyller tvåsiffrigt, kommer uppföljaren och vad passar då bättre än att dessförinnan återuppleva och sjunga med i det här lyckopillret till upplevelse?

Ta på dig dina bästa semesterkläder, fly hösten och följ med till den grekiska ön Kalokairi där Björn & Bennys klassiska låtar alltid finns inom en armlängds avstånd!

Filmen visas alltså med rullande engelsk ”karaoketext” och vi hoppas att ALLA sjunger med!

Om filmen:

Denna glädjefyllda film bjuder på ABBA-låtar, ett överflöd av sång och dansnummer och en stjärnspäckad rollista.

Filmen bygger på succémusikalen med samma namn där den blivande bruden Sophie (Amanda Seyfried) är på jakt efter sin pappa inför den stora dagen. Det är bara ett problem - hon vet inte vem han är!

Men efter att ha tjuvläst sin mammas (Meryl Streep) dagböcker, kommer hon fram till att han är någon av hennes tre gamla pojkvänner. Hon bjuder in dem alla tre, även om hon vet att hennes mamma inte kommer att bli glad...

Sophie försöker desperat att hemlighålla deras närvaro, men det dröjer inte länge förrän hemligheten avslöjas och det roliga börjar!

I rollerna: Amanda Seyfried, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper, Christine Baranski, Juan Pablo Di Pace

onsdag (30 maj)

torsdag (31 maj)


Längre fram Tillbaka

Boka din biljett direkt vid önskad föreställning

  • 1 timmar 48 minuter
  • Musik / Komedi
  • Engelskt tal, Engelsk text
  • Barntillåten

onsdag (30 maj)

torsdag (31 maj)


Längre fram Tillbaka

© 2013 Bio 3:an. Alla rättigheter förbehållna.
Hemsidan drivs i samarbete med Wiseweb

Telefon: 0911–135 71 E-post: kontakt@bio3an.com