Bio 3:an

Bio 3:an
Salongen Saga (166 platser) med Dolby 3D

En äkta bioupplevelse

Bio 3:an är en trevlig och modern biograf i hjärtat av Piteå. Vi älskar film. Det är därför vi vill ge dig den bästa bioupplevelsen vi kan. Våra salonger är trivsamma och utrustade med toppmodern teknik.

Saga är vårt flaggskepp med 166 platser. Salongen är utrustad med en förstklassig ljudanläggning bestående av en ljudanläggning från Dolby och högtalare från JBL, tillsammans ger dessa en förstklassig ljudupplevelse! Även Röda Kvarn ger en ljudupplevelse utöver det vanliga. Likt Saga så har salongen ny utrustning från Dolby och JBL som ger en helt ny ljudbild i riktigt surround med bra och ger filmen en extra dimension.

Nu har även Metropol fått en förstklassig ljudanläggning från Yamaha och nya surroundhögtalare från JBL som inte lämnar någon oberörd! Tidigare hade Metropol endast monoljud men nu låter det äntligen som det ska även i Metropol!

Alla våra salonger helt digitala. Repor i filmen, flimmer och dåliga färger är ett minne blott. Det är helt enkelt en perfekt upplevelse även för ögonen! I Saga och Röda Kvarn har vi projektorer från Barco och i Metropol har vi en projektor från Christie.

3D på riktigt

I Saga och Röda Kvarn kan vi dessutom visa film i 3D och eftersom ingenting annat än det bästa är gott nog för oss så har vi investerat i vad vi tycker är det absolut bästa systemet på marknaden: Dolby 3D. Många andra biografer använder sig av ett betydligt billigare system och det känner man igen genom dels genom att dom använder sig av engångsglasögon, men framför allt på 3D-kvalitén!

Vårt system använder sig av dyrare och mer avancerade 3D-glasögon av mycket hög kvalité som ger en optimal 3D-upplevelse! Dessa glasögon slängs inte efter föreställningen utan lämnas vid utgången, och vi rengör givetvis glasögonen efter varje föreställning. Glasögonen passar endast till Dolby 3Ds biosystem.

Vi har valt en dyrare lösning än andra biografkedjor, men vi tycker våra besökare är värda den bästa upplevelsen som kan erbjudas. Vi hoppas att ni får en underbar upplevelse hos oss!

Välkommen till Bio 3:an!

© 2020 Bio 3:an. Alla rättigheter förbehållna.
Hemsidan drivs i samarbete med Wiseweb

Telefon: 0911–135 71